Slovenija

   

 

Predstavitev lahko odprete v obliki PDF.

 

 

Od socialnega sektorja je ta evropski dan vzpostavljen, ker je to potrebno, institucije pa ga ne želijo ustvarjati.

 

S tem dogodkom smo predlagali, da se istočasni protesti pokličejo v 35 evropskih državah, v katere gremo. Vsakdo jo lahko pokliče ali ga lahko uskladiš z nami v katerem koli od jezikov teh držav. To je priložnost, da se nam pridružimo in vidimo resen problem evropske korupcije v pravosodju. Sodniki uničujejo sedanjost in našo prihodnost, ali pa omogočajo vsem institucijam, da to storijo. Več o dogodku na Facebooku: https://www.facebook.com/events/205412420051313/

 

 

 

Podpišite našo peticijo

 

1) PETICIJA: POPULARNA ŽIRIJA
Edini način, da se izognemo korupciji sodnikov, s tem da prisilimo sodnike, da se izognejo institucionalni korupciji, je, da sodnike lahko sodi samo žirija državljanov. Podpiši našo peticijo v http://chng.it/PJj9QsTQ.

 

2) PETICIJA: MEDNARODNA PODPORA ŠPANSKEM SVETU
Ta peticija zbira podpise po svetu in poziva španske oblasti, naj upoštevajo naše pritožbe proti tožilcem in sodnikom. Ta projekt je lahko model, ki ga je treba upoštevati v vseh evropskih državah. Poleg tega s podpisom posredujete sporočilo, da se Evropejci združujejo, da bi se izognili avtoritarnosti in institucionalni korupciji. Ta peticija nikoli ne bo podana, ker ne želimo, da bi bili podpisniki znani. Podpišite in delite našo zahtevo. Je v španščini http://chng.it/bTmfFnVs, angleščina http://chng.it/M5W5JQvb, francoščina http://chng.it/6xLfLdWJ ali nemščina http://chng.it/2vpNs4dc.

 

V Španiji smo ustanovili zavezništvo združenj, s katerim bi obsodili tožilce in sodnike. Ta projekt je lahko model, ki ga je treba upoštevati v vseh evropskih državah.
Spletna stran te zveze je v španščini, angleščini, francoščini in nemščini na www.contracorrupcionjudicial.org.

 

    

 

 

Spremljajte nas na Facebooku in YouTubu:

      

 

 

This website is still under construction. The information in your language will be available soon.

In advance, in the menu you will find all information in English.