Netherland

 

 

Neerlandés U kunt onze presentatie in PDF-formaat openen.

 

 

Vanuit de sociale sector wordt deze Europeanen 'dag tegen gerechtelijke corruptie vastgesteld, omdat het nodig is en de instellingen het niet willen creëren.

 

Met deze gebeurtenis hebben we voorgesteld om simultaan protesten te houden in de 35 Europese landen waar we naar toe gaan. Iedereen kan het bellen of u kunt het coördineren met ons in een van de talen van deze landen. Het is een gelegenheid voor ons om toe te treden en het ernstige probleem van de Europese justitiële corruptie zichtbaar te maken. De rechters vernietigen onze huidige en onze toekomst, of laten de hele instelling toe om dat te doen. Meer over het evenement op Facebook: https://www.facebook.com/events/1653982094692700/

 

 

 

 

Als je geen corruptie wilt, teken dan deze petitie:

 

1) PETITIE: POPULAIRE JURY
De enige manier om rechterlijke corruptie te voorkomen en rechters institutionele corruptie te laten vermijden, is door burgers rechters te laten vervolgen. Onderteken onze petitie in http://chng.it/sQvKbHhT.

 

2) PETITION: INTERNATIONALE STEUN AAN DE SPAANSE ALLIANTIE
Deze petitie verzamelt handtekeningen over de hele wereld om de Spaanse autoriteiten te vragen om acht te slaan op onze klachten tegen aanklagers en rechters. Dit project kan een model zijn dat in alle Europese landen moet worden gevolgd. Door een handtekening te zetten, breng je bovendien een boodschap over dat Europeanen samenkomen om autoritarisme en institutionele corruptie te voorkomen. Deze petitie zal nooit worden afgeleverd omdat we niet willen dat de ondertekenaars bekend zijn. Onderteken en deel ons verzoek. Het is in het Spaans http://chng.it/bTmfFnVs, Engels http://chng.it/M5W5JQvb, Frans http://chng.it/6xLfLdWJ of Duits http://chng.it/2vpNs4dc.

 

In Spanje hebben we een alliantie van verenigingen opgericht om aanklagers en rechters aan te klagen. Dit project kan een model zijn dat in alle Europese landen moet worden gevolgd.
De website van deze Alliantie is in het Spaans, Engels, Frans en Duits op www.contracorrupcionjudicial.org.

 

    

 

 

Volg ons op Facebook en YouTube:

      

 

 

This website is still under construction. All information in your language will be available soon.

In advance, in the menu you will find all information in English.