Magyarország

 

 

Prezentáció PDF formátumban.

 

 

A szociális szektortól ez az európai nap megalapozódik, mert szükséges és az intézmények nem akarják létrehozni.

 

Ezzel az eseménnyel javasoljuk, hogy egyidejű tiltakozásokat hívjunk fel a 35 európai országban, amelyre megyünk. Bárki hívhatja, vagy koordinálhatja azt velünk ezen országok bármelyik nyelvén. Ez a lehetőség számunkra, hogy csatlakozzunk az európai igazságügyi korrupció komoly problémájához és láthatóvá tegyük. A bírák elpusztítják jelenünket és jövőnket, vagy lehetővé teszik az egész intézmény számára, hogy ezt tegyék. További információ az eseményről a Facebook-on: https://www.facebook.com/events/2040853326181865/

 

 

 

Aláírja a petíciót:

 

1) PETÍCIÓ: POPULAR JURY
Az egyetlen módja annak, hogy elkerüljük a bírók korrupcióját azáltal, hogy a bírákat kényszerítjük az intézményi korrupció elkerülésére, az, hogy a bírákat csak a népi zsűri bírálja el. Jelentkezzen be a http://chng.it/hqF2G9d8 címen.

 

2) PETÍCIÓ: NEMZETKÖZI TÁMOGATÁS A SPANISH ALLIANCE-hoz
Ez a petíció a világ minden tájáról aláírásokat gyűjtött össze, és arra kérte a spanyol hatóságokat, hogy vegyék figyelembe az ügyészekkel és bírákkal szembeni panaszaikat. Ez a projekt minden európai országban követhető modell. Ezenkívül aláírásával olyan üzenetet közvetít, amelyet az európaiak közösen csatlakoznak, hogy elkerüljék az autoritárius és az intézményi korrupciót. Ezt a kérést soha nem fogják továbbítani, mert nem akarjuk, hogy az aláírók ismertek legyenek. Aláírja ezt a petíciót, és ossza meg azt. Ez spanyolul a http://chng.it/bTmfFnVs, angol http://chng.it/M5W5JQvb, francia http://chng.it/6xLfLdWJ vagy német http://chng.it/2vpNs4dc.

 

Spanyolországban olyan szövetséget hoztunk létre, amely elítéli az ügyészeket és a bírákat. Ez a projekt minden európai országban követhető modell.
A Szövetség honlapja spanyol, angol, francia és német nyelven érhető el a
www.contracorrupcionjudicial.org címen.

 

    

 

 

Kövesse velünk a Facebook-on és YouTube-on:

    

 

 

This website is still under construction. All information in your language will be available soon.

In advance, in the menu you will find all information in English.