Suomi

 

 

Finlandés Voit avata esityksen PDF-muodossa.

 

 

Sosiaalialalta tämä eurooppalainen päivä on perustettu, koska se on välttämätöntä ja toimielimet eivät halua luoda sitä.

 

Tämän tapahtuman myötä olemme ehdottaneet, että samanaikaisia mielenosoituksia kutsutaan 35 Euroopan maasta, joihin olemme menossa. Jokainen voi soittaa tai voit koordinoida sitä kanssamme näiden maiden kielillä. Meillä on tilaisuus liittyä vakavaan Euroopan oikeudellisen korruption ongelmaan ja tehdä siitä näkyvä näkyvyys. Tuomarit tuhoavat nykyämme ja tulevaisuuttamme tai antavat koko toimielimille mahdollisuuden. Lisätietoja tapahtumasta Facebookissa:

 https://www.facebook.com/events/401557800359848/

 

 

 

Jos et halua korruptiota, allekirjoita tämä vetoomus:

 

1) PETITION: POPULAR JURY
uomareiden korruptiota pakottamalla tuomareita välttämään institutionaalisia korruptioita on, että tuomarien tuomari on tuomittava. Allekirjoita vetoomuksemme osoitteessa http://chng.it/2RDwYvQV

 

2) PETITION: KANSAINVÄLINEN TUKI Espanjan ALLIANCEIN
Tässä vetoomuksessa kerätään allekirjoituksia ympäri maailmaa ja pyydetään Espanjan viranomaisia ottamaan huomioon syytöksiä syyttäjiä ja tuomareita vastaan. Tämä hanke voi olla malli, jota on noudatettava kaikissa Euroopan maissa. Lisäksi allekirjoitatte viestin siitä, että eurooppalaiset ovat liittymässä yhteen välttääkseen autoritaarisuuden ja institutionaalisen korruption. Tätä vetoomusta ei koskaan toimiteta, jotta allekirjoittajat eivät ole tiedossa. Kirjaudu ja jaa vetoomuksemme espanjaksi http://chng.it/bTmfFnVs, englanti http://chng.it/M5W5JQvb, ranska http://chng.it/6xLfLdWJ tai saksalainen http://chng.it/2vpNs4dc

 

Espanjassa olemme luoneet yhdistysten liiton tuomitsemaan syyttäjiä ja tuomareita. Tämä hanke voi olla malli, jota on noudatettava kaikissa Euroopan maissa.
Allianssin verkkosivuilla on espanja, englanti, ranska ja saksa osoitteessa www.contracorrupcionjudicial.org

 

    

 

 

Seuraa mei tä Facebookissa ya  YouTubessa:

      

 

 

This website is still under construction. All information in your language will be available soon.

In advance, in the menu you will find all information in English.