Danmark

 

 

Du kan åbne vores præsentation i PDF-format.

 

 

Fra den sociale sektor er denne europæiske dag etableret, fordi det er nødvendigt, og institutionerne ikke ønsker at skabe det.

 

Med denne begivenhed har vi foreslået, at samtidige protester bliver indkaldt i de 35 europæiske lande, som vi går til. Alle kan kalde det, eller du kan koordinere det med os på et hvilket som helst sprog i disse lande. Det er en mulighed for os at deltage og synliggøre det alvorlige problem med europæisk retlig korruption. Dommerne ødelægger vores nuværende og vores fremtid, eller tillader alle institutionerne at gøre det. Mere om arrangementet på Facebook:

 https://www.facebook.com/events/184841195357919/

 

 

 

1) PETITION: KUN ET POPULAR JURY KAN DOMME DOMMERE
Den eneste måde at undgå retslig korruption og at få dommere til at undgå institutionel korruption er at få borgerne til at retsforfølge dommere. Skriv vores bøn i http://chng.it/jB74xrF6

 

2) PETITION TIL STØTTE DEN SPANSKE ALLIANCE TIL DENOUNCE DOMMERE
Dette andragende samler underskrifter rundt om i verden for at bede de spanske myndigheder om at tage hensyn til vores klager over anklagere og dommere. Dette projekt kan være en model til at følge i alle europæiske lande. Derudover ved at underskrive dig formidle en meddelelse om, at europæere går sammen for at undgå autoritarisme og institutionel korruption. Dette andragende vil aldrig blive afgivet, så signatarerne ikke kender. Skriv og del vores krav på petition http://chng.it/bTmfFnVs, engelsk http://chng.it/M5W5JQvb, fransk http://chng.it/6xLfLdWJ eller tysk http://chng.it/2vpNs4dc

 

I Spanien har vi skabt en alliance af foreninger fordømmer anklagere og dommere. Dette projekt kan være en model for alle europæiske lande.
Hjemmesiden for denne alliance er på spansk, engelsk, fransk og tysk på www.contracorrupcionjudicial.org

 

    

 

 

Følg os på Facebook og YouTube:

     

 

 

This website is still under construction. All information in your language will be available soon.

In advance, in the menu you will find all information in English.