Netherland

 

 

Corruptie. Speciale Eurobarometer 2022

 

Neerlandés U kunt onze presentatie in PDF-formaat openen.

 

 

 

Als je geen corruptie wilt, teken dan deze petitie:

 

1) PETITIE: POPULAIRE JURY
De enige manier om rechterlijke corruptie te voorkomen en rechters institutionele corruptie te laten vermijden, is door burgers rechters te laten vervolgen. Onderteken onze petitie in http://chng.it/sQvKbHhT.

 

2) PETITION: INTERNATIONALE STEUN AAN DE SPAANSE ALLIANTIE
Deze petitie verzamelt handtekeningen over de hele wereld om de Spaanse autoriteiten te vragen om acht te slaan op onze klachten tegen aanklagers en rechters. Dit project kan een model zijn dat in alle Europese landen moet worden gevolgd. Door een handtekening te zetten, breng je bovendien een boodschap over dat Europeanen samenkomen om autoritarisme en institutionele corruptie te voorkomen. Deze petitie zal nooit worden afgeleverd omdat we niet willen dat de ondertekenaars bekend zijn. Onderteken en deel ons verzoek. Het is in het Spaans http://chng.it/bTmfFnVs, Engels http://chng.it/M5W5JQvb, Frans http://chng.it/6xLfLdWJ of Duits http://chng.it/2vpNs4dc.

 

In Spanje hebben we een alliantie van verenigingen opgericht om aanklagers en rechters aan te klagen. Dit project kan een model zijn dat in alle Europese landen moet worden gevolgd.
De website van deze Alliantie is in het Spaans, Engels, Frans en Duits op www.contracorrupcionjudicial.org.

 

    

 

 

 

Volg ons op YouTube: