България

 

Корупция. Специално проучване Евробарометър 2022

 

 

Отваряне на презентацията в PDF формат

 

 

 

1) Петиция: съдии, осъдени от гражданите
Единственият начин да се избегне съдебната корупция и да се накарат съдиите да избягват институционалната корупция е да се накарат съдиите да бъдат оценявани само от гражданите. Подпишете нашата петиция на адрес http://chng.it/V5k4hxsF

 

2) ПЕТИЦИЯ ЗА ПОДКРЕПА НА ИСПАНСКИЯ СЪЮЗ ЗА ОТКАЗ НА СЪДИИТЕ
Петицията събира подписи по целия свят, за да поиска от испанските власти да обърнат внимание на нашите жалби срещу прокурори и съдии. Този проект може да бъде модел, който да следва във всички европейски страни. Освен това, чрез подписването ви предавате послание, че европейците се обединяват, за да избегнат авторитаризма и институционалната корупция. Тази петиция никога няма да бъде предадена, за да не бъдат известни поддръжниците. Подпишете и разпространявате нашата петиция на испански (http://chng.it/bTmfFnVs), английски (http://chng.it/M5W5JQvb), френски (http://chng.it/6xLfLdWJ) и немски език (http://chng.it/2vpNs4dc).
 В Испания създадохме Алианс на асоциации, който да денонсира прокурори и съдии. Този проект може да бъде модел, който да следва във всички европейски страни.
Уебсайтът на този Алианс е на испански, английски, френски и немски на www.contracorrupcionjudicial.org

 

 

    

 

 

 

Следвайте ни в YouTube: